Borstvoedingsconsult

Tijdens een borstvoedingsconsult breng ik jullie situatie in kaart en ga ik dieper in op je hulpvraag. Het kan nodig zijn om een borstonderzoek bij jou of een mondonderzoek bij je baby te doen. Ook zal ik indien mogelijk een borstvoeding observeren. Vervolgens maken we samen een plan wat bij jullie past.

Redenen voor een borstvoedingsconsult kunnen zijn:

Een borstvoedingsconsult duurt ongeveer 1,5 uur en vindt plaats bij jou thuis. Achteraf ontvang je van mij een verslag via de mail. Ik verleen nazorg tot 2 weken na het consult. Hieronder valt een telefonisch vervolgconsult en de mogelijkheid tot contact via mail of Whatsapp.

In de meeste gevallen is één borstvoedingsconsult voldoende. Mocht dit niet het geval zijn dan kunnen we natuurlijk altijd een vervolgconsult inplannen.

Reiskostenvergoeding

Ik reken een reiskostenvergoeding van 0,25 cent per kilometer.

Betaling

Na het consult ontvang je de factuur per mail. De betalingstermijn is 14 dagen.

Vergoeding

Lactatiekundige begeleiding wordt door veel zorgverzekeraars vergoed. Voorwaarden hiervoor zijn dat een lactatiekundige IBCLC geregistreerd is en lid is van de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen (NVL). Ik voldoe aan deze voorwaarden. Kijk op de website van zorgwijzer of jij recht hebt op een vergoeding. http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/lactatiekundige